فلفل قرمز
جمعه , اردیبهشت ۷ ۱۴۰۳
خانه / خواص فلفل قرمز / تفاوت و خواص فلفل قرمز تند و شیرین
تفاوت فلفل قرمز تند و شیرین
تفاوت خواص فلفل قرمز تند و شیرین

تفاوت و خواص فلفل قرمز تند و شیرین

آیا فکر میکنید فلفل قرمز تند و شیرین خواص یکسانی دارند؟ اگر بخواهیم هر دو نوع فلفل (فلفل قرمز تند و فلفل قرمز شیرین یا دلمه ای) را از نظر ارزش غذایی مورد بررسی قرار دهیم باید گفت هر دو نوع فلفل قرمز دارای آنتی اکسیدان های فراوان (ویتامینE وC)، آب و ترکیبات کاروتنوئیدی و فیبر هستند پس مصرف آنها چه شیرین و چه تند برای بدن مفید است. اما اگر بخواهیم در مورد تأثیرگذاری بیشتر و مقدار بالای ویتامین C بحث کنیم باید بگوییم که فلفل قرمز تند که تندی آن حاصل از مواد قلیایی موجود در آن است، دارای ویتامین C بسیار بالاتر و همچنین تاثیرگذارتر می باشد. از آنجایی که طبع غذاهای ایرانی تندی کمتری دارد نمی توانیم آنرا یک منبع غذایی تأمین ویتامین C در رژیم غذایی افراد در نظر بگیریم. اگر جزء کسانی هستید که به تندی حساسیت دارید توصیه می شود ازفلفل قرمز شیرین (دلمه ای) که دارای رنگهای مختلفی هم هست استفاده کنید آن هم به دلیل وجود کاروتنوئیدهای متعددی است که باعث ایجاد رنگهای مختلف شده است و شما با اینکار از تمام انواع کاروتنوئیدها استفاده کرده اید.
اما به طور کلی تفاوت و خواص فلفل قرمز تند و شیرین به گونه ای نیست که بتوانیم از نظر ارزش غذایی آنها را در دو رده متفاوت قرار دهیم. یعنی این دو محصول با تفاوت های بسیار کوچک در یک خانواده از مواد غذایی قرار دارند.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
کارشناس فروش:مرتضی اعتصامی فر
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09151743079
شماره موبایل: 09150024270
اینستاگرام: https://instagram.com/ichili.ir
کانال تلگرام: ichillichanel@
پست الکترونیکی:etesami.1450@gmail.com

دیدگاهتان را بنویسید

معرفي چیلی اینستاگرام