آیا از کاربردهای انواع فلفل قرمز آگاه هستید؟ جالب است بدانید از هر نوع فلفل قرمز در یک رشته خاص استفاده می شود که برخی از این خواص به صورت دوگانه یا سه گانه در هر محصول موجود است. مثلاً فلفل قرمز پاپریکا غنی از رنگ، طعم و تندی است که در غذاها و محصولات فرآوری شده ای از قبیل کالباس، سوسیس، سس ها و چند نوع پنیر استفاده می شود که رنگ دهی پاپریکا در اثر ماده ای است به نام اولئوزین که باعث طعم و مزه دار شدن این فلفل می شود. در فلفل قرمز تند هم به خاطر وجود کپسایسین که باعث ضدعفونی شدن دهان، ترشح هورمون آندروفین در مغز، ایجاد حس گرما از طریق تحریک نورون های عصبی پوست و جلوگیری از سکته های قلبی می شود.
البته با تمام این تفاسیر کابردهای این محصول آنقدر زیاد است که فراتر از یک مطلب ساده می تواند باشد. توصیه ما این است که محصول ذکر شده را در سبد خرید خود گنجانده و برای تهیه آن از طریق راه های ارتباطی ذیل با ما در ارتباط باشید.
کاربرد فلفل قرمز تند و فلفل قرمز پاپریکا
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
کارشناس فروش:مرتضی اعتصامی فر
راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09151743079 | ||
شماره موبایل: 09150024270 | ||
اینستاگرام: https://instagram.com/ichili.ir | ||
کانال تلگرام: ichillichanel@ | ||
پست الکترونیکی:etesami.1450@gmail.com |