آیا از نحوه عملکرد فلفل قرمز برای جلوگیری از ابتلا به سرطان آگاه هستید؟ بدن انسان با رادیکالهای آزادی که تولید می کند باعث ایجاد سرطان می شود که اگر خوش شانس باشیم سرطان از نوع خوش خیم بوده و قابل درمان خواهد بود و این قابل درمان بودن دلیل بر سهل العلاج بودن نیست، فلفل قرمز از آنجایی که منبع غنی از انواع ویتامینهای نوع A، B، C می باشد که فراوانی ویتامین B به نوع B6 آن برگشته و نیز حاوی فلاوونوییدهاکه خود نیز شامل: کریپتوکسانتین، لوتین، آلفا کاروتن، زناکسانتین، بتاکاروتن بوده که خود این مواد باعث کاهش چشم گیر رادیکالهای آزاد تولید شده توسط بدن میشود و سرانجام باعث کاهش ابتلای انسان به سرطان می شود.
این هم نمونه درخشان دیگری از فواید این طلای سرخ است که آن را از ادویه جات دیگر متمایز کرده و انسان خرمند را ترغیب به استفاده و خرید آن می کند.
خواص دارویی فلفل قرمز در پیشگیری از سرطان
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
کارشناس فروش:مرتضی اعتصامی فر
راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09151743079 | ||
شماره موبایل: 09150024270 | ||
اینستاگرام: https://instagram.com/ichili.ir | ||
کانال تلگرام: ichillichanel@ | ||
پست الکترونیکی:etesami.1450@gmail.com |