آیا از طریقه مصرف فلفل قرمز در انواع سس ها اطلاع دارید؟ همانطور که همه ما مطلع هستیم انواع سس های بسیاری در بازار وجود دارد که از محبوبیت خاصی برخوردار هستند که در اکثر سس ها از این ادویه جادویی (فلفل قرمز تند)، خوش طعم و رنگ استفاده می شود که تندی خاصی به سس ها می دهد. بیشتر تولید کنندگان فلفل قرمز ها بر این امر آگاه هستند که قسمت عمده محصولشان به صورت پودر و یا عصاره در تهیه سس ها استفاده می شود.
البته نوع فلفل قرمز و نحوه استفاده آن در سس های مختلف متفاوت است و هر سرآشپزی به شیوه های متفاوتی از فلفل قرمز در تهیه سس ها استفاه می کنند و در نهایت محصولاتی با عطر و طعم و کیفیتی متفاوت ایجاد می کنند. محققان و متخصصان تغذیه بر این باورند به همان اندازه که فلفل قرمز بر روی سلامتی ما موثر است سس های تند هم ضامن سلامتی ما هستند.