آیا فلفل قرمز هندی معروف نیز انواع گوناگونی را در تولیدات هر ساله ی بومیان قرار داده است؟ آیا طعم خاص آن تنها دلیلی است که موجبات فروش زیاد آن را سبب می شود؟
فلفل قرمز هندی به دلیل دارا بودن طعم تندی که در کمتر فلفلی قابل مشاهده است؛ همیشه طرفداران را به واردات این نوع از میوه فلفل قرمز ترغیب نموده و در همین راستا نرخ صادرات آن برای کشور تولید کننده هر ساله بالاتر می رود.
البته با کمی دقت و تحقیق از انواع گوناگون فلفل قرمز تازه که در این مناطق رشد پیدا می کنند؛ اطلاع کسب نموده و می توان از آنها مطابق با سلیقه ی غذایی تهیه کرد.
تولید انواع فلفل قرمز هندی
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
کارشناس فروش:مرتضی اعتصامی فر
راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09151743079 | ||
شماره موبایل: 09150024270 | ||
اینستاگرام: https://instagram.com/ichili.ir | ||
کانال تلگرام: ichillichanel@ | ||
پست الکترونیکی:etesami.1450@gmail.com |