تجارت فلفل قرمز تند اصل هندی به چه صورت در ایران انجام می شود؟ سهم تجارت فلفل قرمز تند نساییده در کل صادرات هند و اینکه چه عواملی باعث افزایش قیمت آن در بازار جهانی شده است گوناگون می باشد. مشتریان فلفل قرمز تند اصل هندی بسیار زیاد می باشد البته ناگفته نماند که تقاضای بازار این محصول نه تنها در کشورمان ایران بلکه در کشورهای خاورمیانه و حتی اروپایی نیز به علت کیفیت بسیار بالای آن هم از نظر رنگ و هم از نظر طعم و تندی بسیار بالا می باشد و تجارت پودر این فلفل قرمز تند هندی رونق بالایی دارد.
بیشترین سطح تولید و تجارت فلفل قرمز تند در کدام کشورها و به چه صورت انجام می شود؟
بیشترین تولید و تجارت تندترین فلفل قرمز در کشور هندوستان انجام می شود به طوری که اگر بخواهیم به صورت اجمالی نگاهی به این قضیه داشته باشیم میتوان این گونه بیان کرد حدود ۶۰ میلیون تن فلفل قرمز تند که ۲۰درصد از تولید کل دنیا در ۵۲ نوع مختلف می باشد، سهم تولید این کشور است و کشورهای اندونزی و برزیل در جایگاههای بعد از هند قرارداشته و سعی بر آن دارند که با تلاش بیشتر سهم بالاتری از این بازار پرسود را به خود اختصاص دهند.
از فلفل قرمز تند هندی بیشتر برای درمان چه بیماریهایی استفاده میشود؟
- بیماریهای قلبی و عروقی
- دیابت
- تنظیم فشار خون
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- بهبود عملکرد دستگاه گوارش
- جلوگیری از بروز سرطان
- افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش وزن
علت تندی فلفل قرمز در چست؟
در این ادویه پر خاصیت ماده ای به نام کپسایسین وجود دارد که بر اثر تماس این ماده با غشا مخاط دهان، گلو و معده احساس سوزش می کنیم. کپسایسین موجود در فلفل قرمز باعث افزایش ضربان قلب، آبریزش بینی و اشک، تعریق بسیار زیاد و سوزش زبان و دهان می شود.