فروش فلفل قرمز خشک در بازار ایران بیشتر به صورت عمده می باشد که در بین شهرهای زیر کشت فلفل قرمز شهرهای سبزوار و شاهرود بهترین و مرغوبترین نوع از انواع فلفل قرمز و سس فلفل خانگی را تولید و روانه بازار فروش می کنند. میزان تولید فلفل قرمز تند در شاهرود ۸۰% نیاز کشور را برطرف می کند و در برخی موارد بعلت مرغوبیت بالایی که دارد امکان صادرات به خارج کشور را داراست.
مناطق اصلی رویش گیاه فلفل قرمز در شاهرود عبارتند از:
- دهستان فرومد
- دهستان خوارتوران
- روستای خوانخودی
- روستای دستجرد
- روستای قلعه احمد
مقدار اراضی زیر کشت و مقدار برداشت سالیانه این محصول در این دهستانها به ارقام ۴۰۰ هکتار و ۱۰۰۰ تن اشاره کنیم که با یک محاسبه سر انگشتی به عدد تقریبی ۲٫۵ تا ۳ تن مقدار برداشت از هر هکتار بدست خواهد آمد که این رقم بسیار قابل توجه است و قسمت عمده این محصول به استانهای اصفهان، تهران و خراسان ارسال و توزیع می شود.
شیوه خشک نمودن فلفل قرمز به چه صورت است؟
در این مناطق سس فلفل همدانیان را به همان شیوه سنتی خشک می شود، بدین صورت که کشاورزان گیاه فلفل قرمز و فلفل دلمه ای رنگی گلخانه ای را در اواخر ماه های شهریور و مهر برروی پشت بام ها، تپهها و در باغات خود پهن نموده و به طور طببیعی زیر نور خورشید این محصول را خشک می کنند و زیبایی چشم نوازی را برای روستاهای خود به ارمغان می آورند.
فروش فلفل قرمز خشک شاهرود
فلفل قرمز شاهرود در انواع مختلفی به بازار ارائه می شود که عبارتند از:
- پودر فلفل قرمز خشک شده (آسیاب شده)
- فلفل قرمز قلم خشک شده
- فلفل قرمز تازه
فلفل قرمز چیلی شاهرود به دو صورت خشک شده یا پودری به بازارهای ایران عرضه می گردد. این فلفل قرمزها عمدتاً به صورت فله بسته بندی شده و آماده عرضه به بازارهای داخلی یا خارجی می شود. از این رو برای خرید عمده انواع فلفل قرمز شاهرود می توانید با کارشناس فروش بازرگانی دایا در ارتباط بوده و به صورت آنلاین یا تلفنی خرید خود را انجام داده و در اسرع وقت سفارش خود را در محل مورد نظر دریافت نمایید.