فلفل قرمز
دوشنبه , مهر ۱۴ ۱۳۹۹
خانه / فلفل قرمز سبزوار / صادرات فلفل قرمز نساییده خالص سبزوار
صادرات فلفل قرمز نساییده خالص سبزوار

صادرات فلفل قرمز نساییده خالص سبزوار

صادرات فلفل قرمز نساییده خالص سبزوار هم از دیگر اقلام صادراتی کشورمان است که سهم نسبتاً خوبی از کلیه اقلام صادراتی کشور را به خود اختصاص داده است فلفل قرمز سبزوار چه از نوع ساییده (آسیاب شده) و چه از نوع نساییده (آسیاب نشده) باشد، فلفل قرمز معروف و شناخته شده ای است.

فلفل قرمزهایی که برای صادرات انتخاب میشوند دارای چه ویژگی هایی هستند؟

ویژگیهای این نوع فلفل قرمزها برای صادرات عبارتند از:

  1. فلفل قرمز قلم صادراتی باید درشت، یکدست و کاملاً رسیده باشد.
  2. تندترین فلفل قرمزها با بهترین طعم و رنگ برای صادارت انتخاب میشوند.
  3. بذرهای اصلاح شده در هنگام کاشت استفاده میگردد.

صادرات فلفل قرمز نساییده

بذر فلفل قرمز قلم سبزوار چگونه آماده کاشت و برداشت می شود؟

مناسبترین زمان برای کاشت بذر میوه فلفل قرمز اوایل بهار است، در ابتدا بذر بهترین فلفل قرمز چیلی که مناسب برای صادرات است را انتخاب نموده و می گذاریم بذر خالصترین فلفل قرمز به مدت ۳ تا ۱۰ ساعت در آب ولرم خیس بخورد تا پوسته خارجی بذرها کاملاً نرم و شکسته شود. سپس آنها را درون سینی مخصوص نشاء یا حتی لیوان یکبار مصرف که از بهترین خاک (خاک پیت ماس که ترکیب کوکوپیت، پرلیت و کمپوست می باشد) پرشده است در عمق ۰٫۵ تا ۱ سانتی میکاریم. ظرف حاوی بذرها را به محیط گرم و مرطوب برده با اسپری خوب آبیاری میکنیم، بعد از اینکه بذر فلفل قرمز در حدود ۵ تا ۸ سانت جوانه زدند آماده انتقال به محل اصلی هستند.

فلفل قرمز صادراتی

 

زمان کاشت فلفل قرمز خوردنی چیلی

کشاورزان جوانه گیاه فلفل قرمز را در اواخر بهار، در مناطقی که شرایط مناسب برای کشت این گیاه را دارند میکارند و اواسط برج ۵ زمان برداشت میوه فلفل قرمزهاست. فلفل قرمز چیلی عموماً در شهرهای سبزوار و شاهرود کشت شده و آماده عرضه به بازار خرید و فروش می گردد، همچنین صادرات فلفل قرمز نساییده هم از این شهرها انجام میشود.

مراحل آماده سازی فلفل قرمز بعد از برداشت چگونه است؟

آماده سازی فلفل قرمز خالص و مرغوب بعد از برداشت شامل:

  • خشک کردن
  • آسیاب
  • بسته بندی

توزیع کنندگان و تولیدکنندگان فلفل قرمز شاهرود و سبزوار با توجه در اهمیت ارائه یک بسته بندی مناسب و شکیل که به نوعی از ارکان مهم مشتری مداری و احترام به او تلقی می شود، می توانند سهم قابل توجهی از بازار داخلی، خارجی و چه بسا بین المللی را تصاحب نمایند.

فلفل قرمز نساییده سبزوار

برای صادرات عمده فلفل قرمز تازه یا خشک به چه مواردی باید توجه داشت؟

فلفل قرمز از محصولاتی است که از نظر نوع بسیار متعدد است که تجار فعال در زمینه تجارت این محصول با توجه به نکات و اصولی که در صادرات مهم  و کاربردی هستند می توانند وارد این عرصه پرسود شوند.

که این اصول و نکات عبارتند از:

  1. صادرات فلفل قرمز نساییده به چه شکل باشد؟ پودری(آسیاب شده) قلم (آسیاب نشده)
  2. محصول مذکور از کدامیک از انواع متعدد آن باشد؟
  3. فلفل قرمز فله یا بسته بندی شده باشد؟
  4. شکل بسته بندی این ادویه به چه صورت است؟

صادرات انواع بسته بندی فلفل قرمز

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
کارشناس فروش:مرتضی اعتصامی فر
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09151743079
شماره موبایل: 09150024270
شماره تلفن ثابت:05135248022
کانال تلگرام: ichillichanel@
پست الکترونیکی:etesami.1450@gmail.com

پاسخی بگذارید

معرفي چیلی